IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Fanclubit
Perustettu
20.10.2005
Tilastot
Käyntejä: 2556 (1.7.2008 alkaen)
Koko
29 jäsentä
Tyttöjä: 4 (14 %)
Poikia: 25 (86 %)
Keski-ikä
33,8 vuotta
Otos: 17 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 34,6 vuotta
Poikien keski-ikä: 33,6 vuotta

Jäsenet (29)

defekthemiolaate0charinaSlardopegzuzDalmatianRigiavaruuskattikirvesmies22KoenoeMABUSMordethrumpuelainKieZuZShortwave
« Uudemmat - Vanhemmat »
Kuvassa on Tesla pitämässä sähköjohdotonta lamppua (joka toimii teslakäämin elektromagneettisella kentällä) kädessään.

http://www.prometheus.fi/tiede/tesla.htm & http://www.netikka.net/mpeltonen/tesla.htm
^ tietoa herrasta

Nikola Tesla siis keksi mm. vaihtovirran käytön sähköjärjestelmissä, mikä mahdollisti miljoonia uusia asioita. Hän keksi myös induktiomoottorin, monivaihejärjestelmän, teslamuuntajan ja varhaisen radion.

Eräs Teslan suurimmista projekteista oli saada kaikille maailman ihmisille ilmainen, langaton sähköverkko, mutta sähköyhtiöt eivät tietenkään asiasta erityisemmin innostuneet (Ilmaista sähköä, HÄH?) Tämä sähköverkko olisi vieläpä täysin mahdollista tehdä.

Teslan kerrottiin myös ajaneen autolla, joka ei käyttänyt akku- tai bensamoottoria. Selitystä tivattiin, ja hän vastasi auton ottavan virran "meitä kaikkia ympäröivästä eetteristä".

Thomas Edison yritti raunioittaa Teslan keksintöjen mainetta teloittamalla eläimiä vaihtovirralla ja esittelemällä vaihtovirralla toimivan sähkötuolin. Tämän jälkeen hän sanoi, että tällaista se Teslan vaihtovirta on, vaikka Edisonin mainostama tasavirta oli ihan yhtä vaarallista/vaaratonta. Sähkövirtojen sodan kuitenkin "voitti" Nikola Tesla, ja se näkyy päivittäisessä elämässämme.http://www.teslasociety.com/pictures/pic2.jpg
« Uudemmat - Vanhemmat »