IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Pelit
Perustettu
10.9.2005
Tilastot
Käyntejä: 2369 (1.7.2008 alkaen)
Koko
24 jäsentä
Tyttöjä: 12 (50 %)
Poikia: 12 (50 %)
Keski-ikä
29,7 vuotta
Otos: 16 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 26,5 vuotta
Poikien keski-ikä: 32,2 vuotta

Jäsenet (24)

yume]MoonLilyörkkihippuWildHearth-Mneia-GodhuntressKegetysRaksaKesoil_Valerie_shamppaa-Shard-AthamesiruliiniguaraKuolemankellokisko
« Uudemmat - Vanhemmat »

QuatermassaarghnyyhLuonut: QuatermassKeskiviikko 26.11.2014 01:42

Kadonnut kaupunki... kadonnut kaupunki...

Vihdoin olen taas siellä, ja se on yhtä ankea kuin muistelinkin. Eksyttäviä kujia, murhanhimoisia tulielementaaleja, laavaa joka paikassa. Ja ylimääräisenä kiusana velhojen killan retkikunta jotka etsivät luultavasti samaa kuin minäkin.

Velhot ovat vielä vartijoita ikävämpiä, koska suhtautuvat minuun yhtä nuivasti mutta sattuvat sen päälle olemaan vielä velhoja. Joten tietysti otin asiakseni ottaa heidät hengiltä yksi kerrallaan. Selkäänpuukotusyritykseni epäonnistuttua jouduin lähtemään karkuun ja jättämään miinoja jälkeeni, ja pari ensimmäistä jeppeä kaatuikin niihin. Viimeisen tainnutin kaasunuolella, mutta koska olen häiriintynyt, pelkkä tainnuttaminen ei riittänyt joten nostin ukon olalle ja lähdin etsimään lähintä laavakuoppaa.

Yhden kulman takaa tuli miellyttävää hehkua joten käännyin siitä ympäri.

Siellä oli portaat jotka johtivat laavaan...

Ja laavassa vyötäröään myöten seisoi hyvin vihaisen näköinen velho...

Ja hän lausui, "The blood of my brother stains your hands. Now your blood will stain mine!"

Olin niin järkyttynyt etten muistanut edes juosta karkuun kun hän loitsi minut muussiksi.

Kadonnut kaupunki... se tietää etten pelaa ensimmäistä kertaa, että tämä kerta saattaisi olla helpompi kun olen valmistautunut, joten se heittää eteeni uusia, ahdistavia tilanteita.

Kadonnut kaupunki on enemmän kuin vain kenttä vanhassa pelissä. Se on henkilökohtainen nemesikseni, ikuinen haastajani. Tylsien ihmisten arkkiviholliset ovat ihmisiä - minua vainoaa kokonainen haudattu kaupunki.

QuatermasstuplanyyhLuonut: QuatermassTiistai 25.11.2014 01:40

Seikkailen juuri mitä kauheimmassa kartanossa. Normaalistikin kehnosta suuntavaistostani on entistä vähemmän hyötyä, kun paikan pohjapiirustuksessa ei ole mitään tolkkua. On ylösalaisin olevia huoneita, joskus ovia ja ikkunoita lattiassa, talonsisäinen puutarha ja joki, sekä kätkettynä miniatyyrimaailma ja jättimaailma, ja minne menenkin, ympärilläni kuuluu hermostuttavaa naurua.

Sitä olisi tosi rentouttava ja hauska tutkia, jos vartijat eivät hengittäisi niskaan ja jostain syystä pelkään vartijoita tässä tosi paljon. Tekee mieli sulkea peli ja sammuttaa silmät jos joku huomaa minut. x__x

Ja juuri äsken, varastettuani etsimäni esineen ja etsiessäni nyt tietä ulos, saavuin alueelle jota kautta uskoin tulleeni sisään. Olin myös kohtalaisen varma ettei siellä ole vartijoita. Siksi minua häiritsikin että kuulin askeleita.
Askeleet tuntuivat kuuluvan suunnasta josta juuri tulin! Mahdotonta! Mutta kun katsahdin taakse, niin vartijan hahmohan siellä oli juuri tulossa kulman ympäri. Pinkaisin juoksuun.
"Hmh? I thought I saw something", sanoi vartija hajamielisellä sävyllä joka juuri ja juuri kätki hänen murhanhimoisuutensa.

Löysin lupaavan näköisen oven, mutta eih, se oli lukossa! Aloin tiirikoimaan. Tiirikointi thiefissä on tosi simppeliä ja kuitenkin yllättävän tyydyttävää, paitsi jos pahantahtoiset askeleet lähestyvät kuten nyt oli, ja sekunnit tuntuivat ikuisuudelta, askeleet voimistuivat, vartija selvitteli äänekkäästi kurkkuaan ja kuulosti kuin olisi aivan takanani...

Ja ovi aukesi. AAH. Juoksin äkkiä siitä avautuvaan portaikkoon ja ihan takaa kuului "What was that noise?"

Vartija ei kuitenkaan seurannut minua, ja hyvä niin, yläkerrassa oli nimittäin vain ovi joka johti umpiseinään. Ja sitä vastapäätä oli sammaleen peittämä, epäilyttävän ovaalimainen tunneli joka johti minut.... paikkaan josta olin juuri tullut, jossa vartija yhä astelee jossain lähellä.

En ole ihan varma, onko minulla kivaa. Mutta jatkan silti pelaamista koska en voi lopettaakaan. Ehkä rankaisen itseäni jostain.

QuatermassBlooperLuonut: QuatermassMaanantai 21.12.2009 13:59

Pelasin juuri Thief Goldin läpi. Tosi muhkea peli, joiltain osin jopa parempi kuin Deadly Shadows. Mutta mahtui siihen vittumaisiakin hetkiä. Painajaisissani tulen vielä palaamaan Lost Cityn eksyttäviin käytäviin. Siellä meni ihan VITUN PITKÄÄN. Ja vittu että se katedraali pelotti, onneksi kulta tuli pelaamaan ja pelkäämään kanssani. <3

Kaikkien näiden ikävien, ihanien ja traumatisoivienkin hetkien jälkeen tekee aivan hemmetin hyvää tutkia salaista Blooper Reel kenttää. Tekijät ovat heittäneet tänne pelaajien ihmeteltäväksi joitain hauskaksi osoittautuneita bugeja, sekä myös silkkoja mielettömiä ideoita. En spoilaa yhtään, pelatkaa itse ja nähkää. :)
Ymmärtääkseni tämä on vain Thiefin Gold -versiossa. Sen saa kun avaa pelikansiossa dark.cfg tiedoston ja lisää alimmaiseksi rivin: starting_mission 16

Ja asiaan. Olen jo pitkään halunnut kirjoittaa Thiefistä ihan kunnollista fanfictiota. Siinä maailmassa on niin paljon sisältöä että aiemmat murhatarinani eivät läheskään tee sille oikeutta. Ja nyt viikko sitten pari hahmoa syntyi mieleeni ja alkoivat elämään elämäänsä. Saa nähdä nyt milloin saan heidät ihan kirjoitettua.
Tulen kirjoittamaan suomeksi, joten joitakin nimiä ja käsitteitä on pakko suomentaa(esim Builder), kun taas jotkut jätän englanninkieliseksi.(katujen ja paikkojen nimet)
Otan apua vastaan nimien suomentamisessa. o.o
Huh. Jostain ihmeen syystä olen tähän asti vältellyt Thief ykköstä. Kuulin joskus puhuttavan että kenttäsuunnittelu olisi yksinkertaisempaa ja tylsempää. No ei pidä paikkaansa. o_o Pariin paikkaan jo ehdin eksyäkin.
Karumpaa tämä kyllä on, eli siis vähemmän koristeellista, mutta se nyt on pikkuseikka minulle joka näen NetHackin ympäristönkin hämäränä ja tunnelmallisena luolastona kaikkine yksityiskohtineen...

Pelaan tietysti omalla verenhimoisella tyylilläni, mikä on ehkä Thiefin kaltaisissa hiippailupeleissä "väärä" tyyli, mutta vitut siitä. :) Tärkeintähän se on että pelatessa viihtyy, ja uskokaa pois että viihdyn erinomaisesti.
Tällä hetkellä Thieves Guild tehtävässä olen.(vain Thief Goldissa ymmärtääkseni) Ihan perkeleen jännittävää hipsiä siitä ilmastointiputkesta alakertaan, säikytellä vähän porukkaa ja ehkä murhatakin joku, ja sitten paeta takaisin putkeen koska vartijathan eivät osaa kiivetä köyttä. Paria kerrosta ylempänä sitten naureskelin ja odottelin että rauhoittuvat... ja eikö mitä, ovi aukeaa ja vartijat syöksyvät sisään! Suurenmoisen ihana yllätys :D

Noh, nyt olen saanut suurimman osan vartijoista jo hengiltä. Muutama aseeton palvelija vielä juoksentelee kauhuissaan, käyn kohta metsästämässä heidät.

Yksi vartija pakeni tuollaisen rautaristikon toiselle puolelle ja sitten heitti sen lukkoon. Nyt hän haluaa taas tappaa minut, mutta ei saa ristikkoa auki, enkä minäkään keksi mistä se aukeaa...

Siltä varalta että joku tyhmä pitää minua tekstieni pohjalta vaarallisena hulluna, huomautan että en pidä oikeassa elämässä tapahtuvia murhia yhtään hauskana asiana. Ymmärränkin toden ja fiktion eron.

Quatermass[Ei aihetta]Luonut: QuatermassTiistai 06.10.2009 05:37

Asensin sitten vihdoin Thief - The Dark Projectin. :) Nyt tosin väsyttää niin etten jaksa pelata kauaa, ehdin hukuttaa vasta 3 vartijaa lordi Baffordin uima-altaaseen.
« Uudemmat - Vanhemmat »