IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Ruoka ja juoma
Perustettu
21.8.2005
Tilastot
Käyntejä: 2368 (1.7.2008 alkaen)
Koko
7 jäsentä
Tyttöjä: 4 (58 %)
Poikia: 3 (42 %)
Keski-ikä
22,1 vuotta
Otos: 5 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 20,7 vuotta
Poikien keski-ikä: 24,2 vuotta
Ylläpitäjä
xion
Valvojat
hymio

Jäsenet (7)

xionRasvimuussidipuhymio
« Uudemmat - Vanhemmat »

QuatermassPäivän raskas artikkeliLuonut: QuatermassLauantai 11.02.2017 23:29

http://www.cracked.com/personal-experiences-2452-a-look-inside-disturbingly-large-pro-anorexia-community.html

Tiivistelmä suomeksi: Katsaus pro-anoreksiayhteisöihin, vaihteeksi kiihkottomasti ja asiaa eri puolilta tarkastellen. Synkeäähän se on, mutta ilmiö on sellainen että anorektikkojen syyllistäminen ja yhteisöjen häiriköinti tekee vain lisää damagea kaikille.

SylvanaVampire19.Luonut: SylvanaVampirePerjantai 16.05.2014 18:49

SanekinGi_...Luonut: SanekinGi_Keskiviikko 26.09.2012 15:34

Ei vittu... Kuinkahan monta kertaa toi sama sana soi mun päässä? Läski, oot läski, lihot iha vitusti tosta! Vitun läski liiku!

Moni sanoo, et anoreksia on laiha ihminen. Anorektikko on alipainoinen. Ja paskat, te ette sit tiiä puoliakaa mitä helvettiä se on!

Anoreksia, mielensairaus... Itse olen anorektikko (en kyllä oo alipainoinen...) enkä häpee siitä puhua tai kertoa jos joku kysyy, mutta en kyllä haluis sairastaa tätä. En todellakaan, olkaa mitä mieltä vaan, mutta en haluu.. Puhun nyt nää mun ajatukset täs läpi jos mun oloki helpottus (:

Vähä aika sitten tein ruokaa. Olin kolme tuntia sitten syönyt, kun tuli nälkä. Keitin vähän ruskeita makarooneja. Heti sen jälkeen kävin tupakalla ja mietin, pitäiskö lähtee lenkille. Ei yhtään huvittas, ainakaan vielä. Mut jos en mee nyt, niin paljonko mulle kertyy lisäkiloja? Moni varmasti sanois tässä vaiheessa, et ei paljoo paskaakaan. Mut puhuuksne totta? Mun mieli ei anna rauhaa. Mun päässä soi vaan sana "läski, läski, läski, läski"!

Muutama vuosi sitten aloin yhtäkkiä laihduttamaan. Kun seurustelin ensimmäisen poikaystäväni kanssa. Yritin ensin ihan vähän laihduttaa, mutta homma sit karkas käsistä ja aika pahastikkin. En syönyt kuin kerran päivässä, jos sorruin syömään muuten, lähdin heti lenkille. Pakko oli kuluttaa se paska mitä olin syönyt. Laihduin ja masennuin pahasti.. Onneksi tuo on nyt ohi, mutta olenkohan oikeasti vielä läski?

Älkää pliis tuomitko mua tästä kun kirjoitin tämän. Ei ole pakko lukea, jos ette halua. En mene teidän mukaanne, en kysy teidän mielipidettä mitä kirjoitan..

annikamariella!Luonut: annikamariellaSunnuntai 24.01.2010 23:34

en oo syöny tänää YHTÄÄN MITÄÄN.

Lemps^^jokaisen miehen unelmaLuonut: Lemps^^Maanantai 08.12.2008 02:04

siis tosi seksikäs..

ZakkMateMITÄ VITTUA! :OOOOLuonut: ZakkMateTorstai 04.12.2008 23:41

Laitoin äskön vöyn ja se oli vielä viimetalvena mulle pieni nii nyt se on ehk liianki iso :OI
JA SE ON MUN LEMPIVYÖ
« Uudemmat - Vanhemmat »