IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Tietokoneet ja Internet
Perustettu
29.7.2005
Tilastot
Käyntejä: 3572 (1.7.2008 alkaen)
Koko
60 jäsentä
Tyttöjä: 4 (7 %)
Poikia: 56 (93 %)
Keski-ikä
28,2 vuotta
Otos: 34 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 28,5 vuotta
Poikien keski-ikä: 28,2 vuotta

Jäsenet (60)

shankyMaukka90Roosa-Liidapasi74_NöZö_Murmel_J00NA5muumi8d^RipattiMimskuliomnlslashFrostByteKalapall0Nizuxiinimattoskapa78
« Uudemmat - Vanhemmat »
Heräsin juuri enkä jaksa nyt isommin hähätellä ja nauraa tuota uutista, mutta lukekaa itse:

http://piraattiliitto.org/uutiset/2009/04/pirate-bay-oikeudenkaynti-uusiksi-kohupaljastus-tuomarin-puolueellisuudesta
"Pirate Bay -oikeudenkäynti uusiksi? Kohupaljastus tuomarin puolueellisuudesta!"

Eihän tuo kenellekään varmaan yllätyksenä tullut. Saa muuten nähdä uskaltaako valtamedia mainita tälläkään kertaa.

Kaikki varmasti(?) ovat jo kuulleetkin suomen kirjakustantajien ja TTVK:n hyökkäyksestä opiskelijoiden perustamaa Bookabooka-palvelua kohtaan. www.bookabooka.fi/
Siitä on muissakin medioissa, mutta pistetään nyt piraattiliiton linkki kun sitä satuin juuri lukemaan:
http://piraattiliitto.org/uutiset/2009/04/kirjakustantajien-ja-ttvkn-ahneus-jo-kansainvalinen-uutinen
"Kirjakustantajien ja TTVK:n ahneus jo kansainvälinen uutinen"

Ja lopuksi, kyllä muutkin kuin piraatit osaavat:
http://piraattiliitto.org/uutiset/2009/04/ruotsin-vihreat-perustavat-rahaston-ipred-lain-uhrien-oikeusapuun
"Ruotsin vihreät perustavat rahaston IPRED-lain uhrien oikeusapuun"

LyykiTehosekoitin - Syön sipsejäLuonut: LyykiSunnuntai 19.04.2009 00:15

Istun himassa syön sipsejä
Ei mun elämäs oo kicksejä
Koska ei oo minne mennä ja ei oo sua (pelkkiä sipsejä)
Mä ootan vaan huomista
Et pidemmän saan tukasta
Koska ei oo minne mennä ja ei oo sua (pelkkiä sipsejä)

--

Mikään ei ole niin hienoa, kuin joutua herätettäväksi joskus kymmeneltä mattoja tamppaamaan. Etenkin kun fiilis ei ollut mitenkään fiksuin.

http://www.iltalehti.fi/digi/200904179431389_du.shtml

+ Suunnaton :nig tuollaisille.
Teksti kokonaisuudessaan lainattu täältä:
http://piraattiliitto.org/uutiset/2009/02/pirate-bay-oikeudenkaynti-syyttaja-roswall-tarinoi-ja-yleiso-nauraa


Pirate Bay -oikeudenkäynnin ensimmäinen päivä jatkuu lounastauon jälkeen, ja aamupäivän oikeussalista blogannut Piratpartietin Rick Falkvinge on antanut puolueen lehdistöpaikan salista puolueensa varapuheenjohtajalle Christian Engströmille, joka välittää tapahtumia omaan blogiinsa. Lounastauon aikaan ulkona kadulla järjestettiin pienimuotoisia mielenosoituksia, joissa puhuivat teknisen korkeakoulun piraattiaktivisti Emil Oldenburg, Piratpartietin johtokaksikko Rick Falkvinge ja Christian Engström, Ung Piratin puheenjohtaja Stefan Flod sekä Piratbyrånin Marcin de Kaminski. Yleisöä on ollut paikalla videokuvista päätelleen runsaasti, ja nelihenkinen puhallinorkesteri on luonut soitollaan iloista tunnelmaa.

Falkvinge itse on oikeussalin viereisessä salissa, josta yleisö voi seurata oikeudenkäyntiä ääniyhteyden kautta. Hän kertoo yleisösalin suurimmaksi eroksi itse oikeussaliin sen, että yleisösalissa yleisö nauraa avoimesti syyttäjä Roswallin osin tahattoman koomisille tarinoille. Roswall on mm. juuri kertonut, kuinka hän ja poliisin iskujoukko Pirate Bayn ratsian aikana ihmettelivät sitä, mikä sadoista palveluntarjoajan räkeissä olleista palvelimista oli juuri Pirate Bayn käytössä. Epäilyttävän palvelimen löydyttyä he ottivat omalla tietokoneellaan yhteyttä Pirate Bayhin, saivat yhteyden, vetivät sitten kyseisen palvelimen piuhat irti ja kokeilivat uudelleen, eivätkä saaneet yhteyttä. Voilà, palvelin oli paikallistettu! Ilmeisesti he eivät kuitenkaan olleet aivan varmoja analyyttisen metodinsa toimivuudesta, koskapa päättivät irroittaa ja ottaa mukaansa 194 (!) muutakin palvelinsalissa ollutta palvelinta.

Roswall on tässä vaiheessa alkanut käydä lävitse todistusaineistona olevia yksittäisiä latauksia, joten vuorossa on pitkä tovi tylsää kuvaruutukaappausaineistoa latauksista, jotka ovat antipiraattien itsensä tekemiä ja siten täysin laillisia. Syyttäjä Roswall selittää oikeudelle, kuinka kuhunkin torrenttiin osallistujiksi listattujen käyttäjien kotimaa on nähtävissä pienistä lipuista. Tosin hän joutuu samantien myöntämään, ettei lippujen informaatio ole aina täysin oikeata. Esimerkiksi pohjoismainen Telia.com listataan amerikkalaiseksi palveluntarjoajaksi. Roswall vakuuttaa kuitenkin, että joukosta löytyy joka tapauksessa monia ruotsalaisia lataajia ja jakajia. "Näin tämä rikollisuus pyörii Ruotsissa", hän sanoo todistelunsa päätteksi. Yleisösalin puolella todennäköisesti nauretaan makeasti.
« Uudemmat - Vanhemmat »