IRC-Galleria

Paperetta

Paperetta

Helenka Lenka Henriikka

Hortonoomit sai työkiellonPerjantai 17.07.2009 16:06

Kissat on sitten ärsyttäviä.

Istutin parvekkeelle muutaman kasvin ja niist alkaa aika moni tehdä kuolemaa. Ne mitkä ei kuole itsellään, niin kissat yrittää tappaa. Esim. auringonkukka, minkä mä istutin isompaan ruukkuun ja laitoin suihkulähde/kukkapöydälle, ni on puolittain kaivettu ylös ja mistäs muualtakaan ne yli menneet mullat löyty ku sielt vesisaavista. Täytyy vain toivoa, et se suihkulähdehässäkkä ei nyt sit ole ihan tukossa ja et se turnipsiparka alkais virota.
Reunalaatikoihin istutetut kukkaset menestyis varmasti parhaiten, mut jompi kumpi oli käyny niistäkin kuopimassa yhden ylös.

Sisäkukkasista saniainen on jatkuvan rasituksen alla, kun katit ky istumassa sen päällä tai höyhentämässä sitä muuten vain. Jos mä olisin tajunnut, miten paljon siit lähtee sitä roskaa, ja miten paljon kaksi kissaa voi auttaa sen levittämisessä ni mä en olis kantanut koko puskaa meidän kynnyksen yli. Kukassa ei ollut palautusoikeutta, enkä raatsi heittää sitä pois koska se on äidin sanojen mukaan "niiiin vanha, ja kun se on koko meidän lapsuuden ajan ollut meillä ni täytyyhän se säilyttää." Saas nähdä, kuinka kauan se jaksaa kun molemmat kotinatsit käy vaihtovuoroin syömässä sitä tai makaamassa sen päällä.:F




Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.