IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Seniorit
Perustettu
17.5.2005
Tilastot
Käyntejä: 3 213 (1.7.2008 alkaen)
Koko
142 jäsentä
Tyttöjä: 78 (55 %)
Poikia: 64 (45 %)
Keski-ikä
32,5 vuotta
Otos: 82 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 32,5 vuotta
Poikien keski-ikä: 32,5 vuotta

Jäsenet (142)

||Blade||pryJR0xumarika_vaanalmmma_-jonezki-_Dimitri_SIllyriaRibbesJonSkii_--MatujoniponnymirbbeAdelheid-^^Emu^^H0ttisBeijbe96
- Vanhemmat »
Mua, aivan aikusten oikeasti, hävettää niiiiin paljon joittenkin ihmisten puolesta että aivan suorastaan naurattaa... :D Siis, kun tämä mikäs vitun juttu tuo Nyt!, jossa näkyy suosituinta paskaa ja jonne olen eksynyt nytten muutamana tylsänä päivänä harmittelemaan/hihittelemään ihmisten kuville niin ei jeeeejeeeejeeesus....
(Toki varmasti joku siellä ruudun takana minullekkin naureskelee, mutta antakaa palaa vaan! (: )

Mutta, tämän kertainen avautumiseni...Tuommoset piiikkiriiiiikkiset oksettavan alipainoiset pikkupissispennut pikkutisseineen ja kylkiluineen itkevät kuinka ovat läskejä ja/tai esittelevät alastomia ruikkuvartaloitaan "seksikkäästi" poseeraten. Todella surullista, että pitää noin nuorena hakea ihmisten hyväksyntää noin säälittävällä tavalla... :/ Ei hirviä... Ja ku kadullakin kulettaan iiihan samannäkösinä! Ihan tämmöset tyyllii 10-vuotijjaatki. . .Ja se kielenkäyttö samalta ikäluokalta... Ja toki täältä löytyy ihan galleriastakin näitä naikkosia samanlaisia, vain muutama kymmentä ikävuotta vanahempana, antamassa nuoremmalle sukupolvelle helvetin hienoa esimerkkiä. :)

Sitte ihmetellään kun ne paskanväriset kamelinpaskahökkeleistä tänne paenneet pedarit sun muut sekasikiöt ahistellee joka nurkan takana. Mutta eikkai se mittää vissii nykynuorisua haittaa, saavat huomiota, ja tiiä vaikka neitsyydestään pääsis jo viimestään 8-vuotiaana, että saa sitten päiväkerhossa sillä leijjua muille ihquille.

Ja millonhan se ranttautuu tännekki se mahtava asia että ruvetaan ittijjää leikkellee reeeilusti ennen edes täysikäsyyttä. Ootampa vaan, ja nauran sitte makiasti. Niiku tämä pelle BB:stä, ja oliko jostaki chätistä, vetyperoksiidiblondi tekokynsinnee ja tekotisseineen, jotka reppana oli saanu jo oliko se 17-vuotijaana. o.Ô Hävettäs minua ainaki, sen verra naurettii, ku joskus tuli kyseistä roska ohjelmaa kyylättyä ajankuluksi.


Onhan tuota ihtelläki joku vähäpukeisempi kuva, niinkun nämä yhdet missä tanssin rakkaan ystäväni kanssa. (Kyseiset kuvat ei pitäs näkyä kuin ystäville, en hae mitenkään siis huomiota muulta kansalta, kiitos...) Ja jossain kuvassa saattaa minulla jonkunverran rinnat näkyä, mutta mihin vittuun mä ne tunkisin? En ole tarkoituksella niitä tunkenut mielestäni näkyville. Ne nyt vain on. En ole pomppinut alusvaatteisillani, ja tuokin eräs kuva, jossa näkyy paljasta jalkaa (repeän.. .XD) NIIIIIN kyseisessä kuvasssa minulla on sortsit jalassa. En siis ole hyppinyt alusvaatteisillani ja kovinkaan mielestäni mitenkään erityiseemin poseeraillut vähäpukeisena tissit törröllä perse pystyssä.

Ja turha tulla sanomaan että "Olet vain kateellinen muille." Niin asiahan ei näin ole. Olen vain ensinnäkin joittenkin ihmisten puolesta ihan todella häpeissäni, joidenkin puolesta tosi huolissaan ja osalle taas ei voin kuin ihan muuten vaan nauraa.

Voin sanoa suoraan että ennen kun sairastin syömishäiriötä (bulimiaa ja anoreksiaa) ihannoin juuri nöitä kaikkia kamalia langanlaihoja vetyperoksiidi blondi nukkeihmisiä täynnä kaikenmaailman botokseja ja silikooneja, tekoihmisiä. Tässä nykyajan sairaassa maailmassa minäKIN hain hyväksyntää olemalla sairas, koska en kokenut sitä muuten saavani. Mutta nykyään, vaikka välillä edelleen mielessä pyörii joskus laihduttaminen, niin olen päässyt yli tollasesta ja minua oksettaa katsoa nuita "täydellisiä" ihmisiä ja harmittaa niiden puolesta jotka sitä ihannoivat.

Minä koitan rakastaa parhaani mukaan itseäni tällaisena, ja olen huoooomattavasti onnellisempi ja haluttavampi omana itsenäni, ei tarvitse esittää ja olla yrittää olla jotakin, mitä kukaan ei oikeasti ole. Ja todellakin, uskallan jopa myöntää rakastavani itseäni! Ikinä ennen en sitä ole osannut tehdä, silloin kun tavoittelin luurankokehoa, vitivalkoisia hiuksia, liimailin tekokynsiäni ja muuta turhaa paskaa... Ja sekin että ensinnäkään toista ei voi rakastaa, jos ei itseään rakasta, ja eräs ihminen joka minua rakastaa, on saanut minut myös rakastumaan itseeni. :)

Voisin selittää vaikka romaanin verran taas, mutta kukaan tätäkään vissin lue, eikä se haittaa. Kunhan saa itse purkaa... :)
Olisipa kaikki ihmiset vaan omia itsejään. Olisivat onnellisempia. Ja kauniimpia.



Peeeeeace_&_Looooove.
kuuntelen lily allenia
ja mulla on super tylsää,
joten puhupuhupuhu
tai ma teke susta kebaba♥
ei mulla muuta

kingironja`13Luonut: kingironja`Sunnuntai 10.01.2010 16:30

kalle sano et mä oon aika tyhmä pissapää tuulimamma, pissa-aivo kakkapääripuli, pissa-aivo kakka-aivo ja ripuliaivo kans.

NYKYNUORISO ON KAUHEE
Cristo kävi pitkästä aikaa suolahes < 333 ihanaaa =) oli mukava nähä(: Sofia ottaa tos vieres teinipeilikuvia ===DDDD

ABZINTHIUM[Ei aihetta]Luonut: ABZINTHIUMTiistai 06.10.2009 00:55

oonkohan mä tulossa vanhaksi

Ensinnäki mua ei saa baariin nykysellään, ei sitten niin millään. Mielummin dataan/katon animea himassa. Tosin baarit ei oo mun juttu, tykkään juua pienessä porukassa puistossa/kaverilla 8) Halvempaa silleen ja sulla on taatusti laatuseuraa ja musaa! Juon alkoholiaki nykyään harvoin, seuraava isomman mittakaavan humala on marraskuussa.


Tänään järkytyin ku olin Euromarketissa ja siellä oli kasa maksimissaan 14-vuotiaita liisoja ja yks niistä manas suureen ääneen "SAATANA!!!11" (sipsihyllyn eessä, se koki selkeesti uskonnollisen näyn ku Pelsepuupi siellä ilmesty) järkytyin ja mietin suureen ääneen et minkä ikäsiä nää on ja herraisä tollasta kieltä!

Löyän itteni useesti kiroomasta nykynuorisoa, kun ne on niin kamalia. Silloin kun minä olin 12-17 ni olin nätisti nii! Kauheit ne nykyteinit!

Ja mul on 24/7 joku paikka kipeenä yhyy

jempminaYesica galleriast <pusu>Luonut: jempminaPerjantai 18.09.2009 00:30

Mikä hänen nimensä on? - jessica :)
Minkä ikäinen hän on? - 14
Oletteko riidelleet kertaakaan? - eei kunnolla ainakaa ;)
Tietääkö hän kaiken sinusta? - eeei..
Entä voitko kertoa hänelle asioita joita et voi muille kertoa? - kyl kai voisin :)
Tietääkö hän ihastuksesi? - eei.
Kuka on hänen paraskaveri? - annie <3
Mikä on hänen kengännumeronsa? - 39 ?
Onko hän pitkä? - normi :)
Hänen lempivärinsä? - musta kai ?
Millainen hänen musiikkimakunsa on? - jtn samallaista se kai kuuntelee ku mä :)
Milloin viimeksi näit häntä? - tänää (;
Parasta hänessä? - hän itse <3
Mitä hän vihaa? - pikkupoikia :D
Mitä hän rakastaa? - öö... tupakkaa ?
Oletko nukkunut hänen vieressään koskaan? - een
Syökö hän mitä tahansa? - eeeeeeei
Mikä on hänen lempiharrastuksensa? - olemine
Osaako hän laulaa? - iha vitu hyvi ;o
Mitä lehtiä hän tilaa? - entiiä :D
Mikä saa hänet raivostumaan? - hmm... paskanpuhumine kai ?
Omistaako hän puhelinta? - öö, yleensä ?
Juoko hän alkoholia? - kylll ! :D
Voisitko kuvitella että hän löisi jotakuta? - JOOO ! ! ! :D
Jos sinä joutuisit sairaalaan, olisiko hän ensimmäisien joukossa katsomassa sinua? - en usko :D tai kai se ny ees kävis ;o
Uskaltaako hän itkeä jos sinä olet näkemässä? - jos hyvä syy on nii kai se uskaltaa :)
Oletko ikinä ollut hänen kans samalla luokalla? - Eeen
Onko hän sinulle tärkeä? - ON ! <3

znn[Ei aihetta]Luonut: znnMaanantai 13.07.2009 07:59

Nuoret mainitsivat juomisesta aiheutuneiksi haitoiksi mm. seuraavat: krapula, pahoinvointi, tekojen tai sanomisten katuminen, rahanmeno, itsekontrollin tai muistinmenetys. Esineitä ja tavaroita rikkoutuu tai katoaa, joutuu riitaan kavereiden, vanhempien tai poliisin kanssa. Humalassa suostuu seksiin, jota myöhemmin katuu.
http://www.youtube.com/watch?v=yJURMZLLlDA

Voi tätä suomen nykynuorisoa :D

Niin joo ja kyseinen teinix on galleriassa nickillä walkie-talkie :D

taotikei saatana :DLuonut: taotikMaanantai 10.11.2008 01:36

voisin repii tolta naapuri talon mummolta pään irti !

Se tuli äsken taas valittaan että kutsuu poliisit mun perään, ja arvatkaa minkä takia?
sen takia että keinun niiden kerrostalon keinuissa!
ja sama oli perjantai iltapäivänä.
En oikeesti ymmärrä, mitä mä häiritten sitä keinumalla siinä?! kyttääkö se oikeesti ikkunassa 24/7 ikkunasta, jos joku sattuu vahingossakin istuun niihin :D se asuu hei neljännessä kerroksessa, siitä ei voi kuulua ees mitään ääntä mikä vois häiritä!
Eka se huuteli mulle sieltä parvekkeelta, sit kun esitin etten kuullu kun kuuntelin musiikkia, niin eikös tää tuu sinne alas ja huutaa täyttä kurkkua että "NYT TÄMÄ SAA LOPPUA"
säikähdin ihan hulluna ja meinasin tippua siitä keinusta. :D sit meille tuli hirvee riita kun väitin että asun siinä, ja sit se sano et se tuntee kaikki talon asukkaat ja se soittaa poliisit heti hakeen mut pois kun se pääsee takasin yläkertaan. kattelin siinä sit vähän aikaa niin eipä näkyny. :D

vähän oon pahis

_stubastianNykynuoret <3Luonut: _stubastianLauantai 13.09.2008 01:04

Mäkki, Mirkku tietää:D
- Vanhemmat »